לחם Almond Breeze

כיכר לחם אחד

רכיבים

  • כוס ורבע של משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
  • 2 כפיות שמרים אינסטנט
  • 2 כפיות שמן קוקוס
  • 3 עד 3.5 כוסות של קמח עוגות
  • ביצה אחת
  • 3 כפיות סוכר חום
  • ½ כפית מלח
  • 2 כפיות שמן קוקוס נמס או ביצה טרופה (להברשת הלחם לפני האפייה)
  • שקדים מפוררים לקישוט

 

הוראות הכנה

  • מחממים (לא מרתיחים) משקה שקדים ומוסיפים שמן קוקוס.
  • מוסיפים שמרים ומערבבים עם מזלג עד להתמוססות.  
  • מוסיפים לתערובת שתי כוסות קמח, ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
  • מוסיפים ביצה, סוכר, מלח, ואת הקמח הנותר על מנת ליצור בצק דביק.
  • לשים את הבצק במשך 4 דקות עד לקבלת מרקם חלק.
  • מסדרים את צורת הבצק, מניחים בתבנית משומנת, מכסים עד להתפחה במשך שעה.
  • ממש לפני האפייה, מברישים עם שמן קוקוס או ביצה טרופה ומפזרים שקדים מפוררים בנדיבות.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות.
  • מוציאים את הלחם מהתבנית ומניחים לקירור.

שתפו מתכון בחזרה למתכונים