בראוניז עם גנאש שוקולד
רכיבים
עוגה:
- כוס משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
- כפית חומץ תפוחים
- ¾ כוס סוכר
- ⅓ כוס שמן קנולה
- כפית תמצית וניל
- ½ כפית תמצית שקדים
- כוס קמח
- ⅓ כוס אבקת קקאו
- ¾ כפית סודה לשתייה
- כפית אבקת אפייה
- ¼ כפית מלח
גנאש:
- ⅔ כוס משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
- כפית שוקולד צ'יפס מריר
- שקדים קלויים או פטל טרי לקישוט
הוראות הכנה
עוגה:
- בקערה מערבבים את משקה השקדים, חומץ התפוחים, סוכר, שמן, תמצית הוניל ותמצית השקדים וטורפים עד שהחומרים מעורבבים היטב.
- בקערה נפרדת, מערבבים את המרכיבים היבשים.
- בעזרת מיקסר ידני, מוסיפים באיטיות את המרכיבים היבשים לתערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוזגים אל תבנית אפייה משומנת (20 ס"מ).
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם שמוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
גנאש:
- מביאים את משקה השקדים לרתיחה בסיר.
- מנמיכים את האש.
- מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים היטב עד להמסה ולקבלת מרקם חלק, ומניחים לקירור בצד.
- מוזגים את הגנאש על העוגה ומקשטים.