ארוחת בוקר עם שיבולת שועל

2-3 מנות

רכיבים

  • 2.5 כוסות משקה שקדים Almond Breeze
  • כוס שיבולת שועל גולמית
  • שתי כפיות זרעי צ’יה
  • כפית שקדים קלויים קצוצים
  • דבש לפי הטעם
  • בננה חתוכה לפרוסות
  • כפית גרעיני חמניה קלויים
  • 50 גר’ אוכמניות
  • קינמון טחון

הוראות הכנה

  • מניחים את שיבולת השועל בקערה, מערבבים את משקה השקדים, זרעי הצ’יה והשקדים. מוסיפים דבש לפי הטעם, מערבבים היטב, מכסים ומניחים למשך הלילה.
  • באופן עקבי טועמים ובודקים את המתיקות – אם רוצים לדלל את התערובת, מערבבים עם עוד משקה שקדים.
  • מחלקים ל-2-3 מנות.
  • מניחים מעל את פרוסות הבננה, ומפזרים את גרעיני החמניה ואת האוכמניות.
  • בוזקים את הקינמון הטחון.

טיפ: ניתן להוסיף כפית חמאת שקדים.

שתפו מתכון בחזרה למתכונים