ארוחת בוקר עם שיבולת שועל
2-3 מנות
רכיבים
- 2.5 כוסות משקה שקדים Almond Breeze
- כוס שיבולת שועל גולמית
- שתי כפיות זרעי צ’יה
- כפית שקדים קלויים קצוצים
- דבש לפי הטעם
- בננה חתוכה לפרוסות
- כפית גרעיני חמניה קלויים
- 50 גר’ אוכמניות
- קינמון טחון
הוראות הכנה
- מניחים את שיבולת השועל בקערה, מערבבים את משקה השקדים, זרעי הצ’יה והשקדים. מוסיפים דבש לפי הטעם, מערבבים היטב, מכסים ומניחים למשך הלילה.
- באופן עקבי טועמים ובודקים את המתיקות – אם רוצים לדלל את התערובת, מערבבים עם עוד משקה שקדים.
- מחלקים ל-2-3 מנות.
- מניחים מעל את פרוסות הבננה, ומפזרים את גרעיני החמניה ואת האוכמניות.
- בוזקים את הקינמון הטחון.
טיפ: ניתן להוסיף כפית חמאת שקדים.