פריטר בייבי קישוא ותירס
8 מנות גדולות או 16 מנות קטנות
רכיבים
- 160 מ”ל משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
- 2 ביצים XL
- 250 מ”ל קמח תופח
- 125 מ”ל קמח תירס איכותי
- 15 מ”ל קורנפלור
- 375 מ”ל בייבי קישוא מגורד גס
- 375 מ”ל גרעיני תירס מבושלים
- 3-4 בצל ירוק קצוץ דק
- חצי פלפל אדום קצוץ דק
- קליפת לימון מגוררת
- 30 מ”ל כוסברה טרייה קצוצה
- מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
- שמן לטיגון
- מספר גבעולי כוסברה להגשה
גואקמולי:
- אבוקדו מעוך
- מספר טיפות מיץ לימון
- 15 מ”ל משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
- מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
רוטב סלסה עגבניות:
- עגבנייה קצוצה דק
- 2 בצלים ירוקים קצוצים
- 15 מ”ל כוסברה טרייה קצוצה
- מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
הוראות הכנה
- טורפים את חלב השקדים והביצים.
- מערבבים את הרכיבים היבשים.
- באיטיות מוסיפים את תערובת משקה השקדים לרכיבים היבשים, ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים בייבי קישוא, גרעיני תירס, בצל ירוק, פלפל אדום, קליפת לימון וכוסברה.
- מתבלים לפי הטעם.
- מחממים מעט שמן במחבת ומוסיפים כפיות מהתערובת לתוך השמן.
- מטגנים כשתי דקות בכל צד או עד להזהבה בטיגון מלא.
- מייבשים על נייר סופג.
- מגישים עם גוואקמולי ורוטב סלסה.
- מעל מפזרים כוסברה טרייה ומגישים עם חתיכת לימון.