פריטר בייבי קישוא ותירס

8 מנות גדולות או 16 מנות קטנות

רכיבים

  • 160 מ”ל משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
  • 2 ביצים XL
  • 250 מ”ל קמח תופח
  • 125 מ”ל קמח תירס איכותי
  • 15 מ”ל קורנפלור
  • 375 מ”ל בייבי קישוא מגורד גס
  • 375 מ”ל גרעיני תירס מבושלים
  • 3-4 בצל ירוק קצוץ דק
  • חצי פלפל אדום קצוץ דק
  • קליפת לימון מגוררת
  • 30 מ”ל כוסברה טרייה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
  • שמן לטיגון
  • מספר גבעולי כוסברה להגשה

גואקמולי:

  • אבוקדו מעוך
  • מספר טיפות מיץ לימון
  • 15 מ”ל משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
  • מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם

רוטב סלסה עגבניות:

  • עגבנייה קצוצה דק
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 15 מ”ל כוסברה טרייה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם

הוראות הכנה

  • טורפים את חלב השקדים והביצים.
  • מערבבים את הרכיבים היבשים.
  • באיטיות מוסיפים את תערובת משקה השקדים לרכיבים היבשים, ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
  • מוסיפים בייבי קישוא, גרעיני תירס, בצל ירוק, פלפל אדום, קליפת לימון וכוסברה.
  • מתבלים לפי הטעם.
  • מחממים מעט שמן במחבת ומוסיפים כפיות מהתערובת לתוך השמן.
  • מטגנים כשתי דקות בכל צד או עד להזהבה בטיגון מלא.
  • מייבשים על נייר סופג.
  • מגישים עם גוואקמולי ורוטב סלסה.
  • מעל מפזרים כוסברה טרייה ומגישים עם חתיכת לימון.

שתפו מתכון בחזרה למתכונים