לחם בננה אוורירי

6 מנות

רכיבים

  • ½ כוס משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
  • 2 כוסות קמח רב שימושי
  • כפית אבקת סודה לשתייה
  • כפית אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • 4 בננות בשלות מרוסקות
  • כפית תמצית וניל
  • כפית קינמון
  • ½ כוס דבש
  • ½ כוס שמן קוקוס

הוראות הכנה

  • מחממים תנור מראש ל-165 מעלות.
  • בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת סודה, אבקת אפייה וקינמון.
  • בקערה גדולה מקציפים שמן קוקוס, דבש, משקה שקדים ביצים ותמצית וניל. מוסיפים את הבננות המרוסקות ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מוזגים פנימה את התערובת היבשה.
  • מוזגים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 23 על 13 ס”מ ואופים במשך שעה.
  • מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר למשך 15 דקות.

שתפו מתכון בחזרה למתכונים