לחם בננה אוורירי
6 מנות
רכיבים
- ½ כוס משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
- 2 כוסות קמח רב שימושי
- כפית אבקת סודה לשתייה
- כפית אבקת אפייה
- 2 ביצים
- 4 בננות בשלות מרוסקות
- כפית תמצית וניל
- כפית קינמון
- ½ כוס דבש
- ½ כוס שמן קוקוס
הוראות הכנה
- מחממים תנור מראש ל-165 מעלות.
- בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת סודה, אבקת אפייה וקינמון.
- בקערה גדולה מקציפים שמן קוקוס, דבש, משקה שקדים ביצים ותמצית וניל. מוסיפים את הבננות המרוסקות ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מוזגים פנימה את התערובת היבשה.
- מוזגים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 23 על 13 ס”מ ואופים במשך שעה.
- מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר למשך 15 דקות.