ביסקוטי חמוציות ושקדים
Makes ± 24 biscotti
רכיבים
- 250 מ"ל קמח עוגות
- 125 מ"ל קמח קוקוס
- 15 מ"ל קורנפלור
- 5 מ"ל אבקת אפייה
- 2 מ"ל מלח
- 60 מ"ל דבש
- 90 מ"ל משקה שקדים Almond Breeze
- ביצה XL
- 125 מ"ל שקדים קצוצים בגסות
- 125 מ"ל חמוציות מיובשות
הוראות הכנה
- מנפים את כל הרכיבים היבשים ביחד.
- מערבבים דבש, משקה שקדים וביצה.
- מוסיפים את התערובת לרכיבים היבשים ומערבבים עד לקבלת עיסה קשיחה.
- מוסיפים שקדים וחמוציות ומערבבים היטב.
- עם הידיים מסדרים את העיסה לגודל של 28 ס"מ באורך, 8 ס"מ ברוחב ו-2 ס"מ לגובה.
- מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 20 דקות.
- מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין.
- חותכים לפרוסות של ס"מ אחד.
- את הצד החתוך מניחים כלפי מטה על תבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות.
- ברגע שמכניסים לתנור, מכבים אותו.
- הופכים אותם לאחר כ-10 דקות ומשאירים בתנור ל-10 דקות נוספות או עד לייבוש מלא.