מטבל עשבי תיבול
375 מ"ל
רכיבים
- 250 מ"ל מיונז
- שן שום קצוצה
- 45 מ"ל בצל ירוק קצוץ
- 30 מ"ל שמיר קצוץ
- 30 מ"ל עלי פטרוזיליה קצוצים
- 125 מ"ל משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
- מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
הוראות הכנה
- מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
- אם התערובת סמיכה מדי, ניתן לדלל עם משקה שקדים.
- מגישים מעל סלטים או כמטבל לצד ירקות או פיתה קלויה.
- ניתן להחליף את השום, הבצל הירוק, השמיר והפטרוזיליה ברכיבים הבאים:
- 10 מ"ל ג'ינג'ר מגורד, שום, 45 מ"ל בצל ירוק, מיץ ליים, כוסברה, 10 מ"ל רוטב סויה ומעט ווסאבי.
- 10 מ"ל שום מגורד, 45 מ"ל בצל ירוק, חופן שקדים וחצי כוס בעלי בזיליקום.
- שן שום, קליפה ומיץ מתפוז אחד, 45 מ"ל דבש ו-10 מ"ל טרגון.